onsdag 17. oktober 2007

11.-12. september
Efter et par fantastiske dage paa paradisoen Little Corn drog vi tilbage til fastlandet. Med den lille flyver fra Big corn til Bluefields og herfra videre til Managua. I Managua fik vi os et tiltraengt festmaaltid paa Burger King, idet vi begge har haft lidt ondt i maven, og taenkte at friturestegt mad maa vaere det reneste... En bus fra Managua til Granada. Granada er en lille hyggelig by med et lidt paenere facade en vi ellers har vaeret vant til. Gode restauranter og hyggelige gader! Her boede vi paa et stort, men meget charmerende hostel kaldet The Bearded Monkey.

13.-15.september
Efter at have kigget lidt mere paa Granada tog vi en bus til Rivas. Herfra videre med laaaangsom faerge til den oekologiske og mere eller mindre selvforsynende vulkanoe Isla de Ometepe beliggende i den store soe Lago de Nicaragua. Ometepe er bestaaende af 2 store vulkaner og er til trods for det enormt frodigt og rigt paa dyreliv!!! Da vi ankom var det saa smaat blevet moerkt og vi tog derfor det foerste og bedste hostel. Vi blev sat af midt paa en meget moerk landevej i midten af ingenting. Vi vandrede saa af en lille kringlet vej med al vores oppakning i lyset af mobiltelefonen ca. 1km..baaah (anne er meget moerkeraed!!!) Naeste dag vaagnede vi til et meget vaadt vejr paa en oe der er baseret paa udendoers aktiviteter... derfor besluttede vi os for at tage til en oekologisk farm en times tid derfra. Denne farm viste sig at vaere en stor oplevelse!!! Meget oekologiske senge, hjemmelavet marmelade paa nybagt broed - et dejligt roligt sted drevet af en meget oekobevidst italiensk hippie.

16.-17. september
Igaar ankom vi til surferbyen San Juan del Sur, hvor vi skal proeve krafter med surfingen! Det er noget vi begge har glaedet os til! Desvaerre var der idag for meget regn til at vi kunne komme ud - men imorgen skal det blive en stor dag for surfersportens historie!!!