tirsdag 15. januar 2008

Rio!!!

Saa er vi daelme kommet til Rio de Janeiro!!!

Inden da har vi dog oplevet 1ooo ting! Gode som daarlige... Efter nytaarsfejring i Montevideo tog vi videre til den lille og meget charmerende havneby Colonia, som er den by man sejler fra naar man skal til Buenos Aires. Her havde vi en enkelt overnatning og vandrede rundt i byen inden vi skulle tilbage til BA. I BA moedtes vi med en masse nordmaend nogle som vi tidligere havde moedt + deres nyankomne kaerester + en Anne laeste med i Nicaragua.
Efter en dag tog vi verdens mest luksuioese natbus til vinregionen Mendoza. Her skulle vi vaere 4 dage som skulle blive en kombination af afslapning, aktiviteter og vinsmagning! De 2 foerste gik fint med solbadning, rafting etc. Hvorimod vinsmagning blev en noget mere spaendende affaere!!! En cykeltur der blev lidt dyrere end forventet, nogle scootertyve der ville stjaele vores kamera, hvilket resulterede i at deres scooter blev oedelagt og mikkel fik ulaekre hudafskrabning... ubehageligt, men ikke alvorligt!!! /Turen var alligevel virkelig flot!!!
Efter Mendoza tilbage over BA, shoppe de sidste ting (shopping i BA er fantastisk!!! god og BILLIG!!! Vores tasker har taget 10 kilo paa!!!) Derefter en laaaang tur til Iguazu falls. De var usandsynligt flotte og var besvaeret vaerd! Efter et par timers stop her drog vi ind i Brasilien og ud til oestkysten. Vi ville gerne vaere paa det sidste strandparadissted inden storbyen Rio. Derfor tog vi til Ilha do Mel sopm var virkelig smuk - desvaerre var der kun sol den foerste dag og regn de naeste og saa er der intet at lave!... saa nu er vi i Rio og skal oplave alt det man har set paa TV... VILDT!!