lørdag 26. januar 2008

...saa er tiden inne...

Saa vender vi om bare noen faa timer nesen hjemover til Kbh. Det er en merkelig foelese aa skulle avslutte dette evntyret - en lang reise paa alle maater. Opplevelser vi vil baere med oss for alltid, mennesker og steder som alle har satt sine spor. Det er ikke til aa tro at det allerede har gaatt fem maaneder siden vi forlot Danmark, og jeg vet at naar vi kommer hjem mandag morgen vil det foeles som om man ikke har vaert borte et sekund - heldigvis har vi noen haandfaste beviser paa at tiden har gaatt sin gang: et nytt familiemedlem har rukket aa vokse en hel maaned allerede og jeg vet det er en stolt og spent onkel som gleder seg voldsomt til aa hilse paa Theo - for ikke aa snakke om meg selv!

Vi har blitt klar over at vi begge to oensker aa reise mer og oppleve nye steder, men allikevel har vi faatt nok for denne gang. Baade jeg og Mikkel er nysgjerrige paa alt det vi ennaa ikke har sett. Derfor kan jeg garantere at dette ikke er siste gang vi skriver en reiseblog, det gjenstaar en hel del uoppdagede steder for vaart vedkommende - men alt til sin tid... Og akkurat naa er det tid til aa komme hjem!!



Vi har en lang reise foran oss - 10 timer fly til Atlanta - 11 timer venting - 10 timer til KBH - MEN det er den beste reisen av dem alle: reisen hjem......