lørdag 3. november 2007

Hjelp... vi har vaert i himmelen!!

Vi dro fra Bocas del Toro for aa ha en overnatting i San Jose for deretter dra videre til Monteverde og Santa Elena. Her har vi hatt to meget opplevelsesrike og adrenalinfylte dager. Monteverde er sted nummer 1 hvis man oensker en aktiv ferie - her er det ridning, canopyturer, regnskog hiking, fugle og dyreturer, fullmaane turer, sommerfugl museum, slange og froskemuseum... Med andre ord, det er bare aa velge!!


Saa det har vi gjort, med ridning igaar og en helt sinnsyk canopytur i dag. Foerst til hestene: Vi hadde en deilig 2timers tur paa hesteryggen paa noen flotte hester (dog Mikkel syns de var en smule store iforhold til den islandshesten han red paa paa Island), de var sunne og muskuloese oghadde flotte beiteomraader - noe det ikke er saa ofte man ser her. Mikkel klarte seg godt paa hesteryggen, og hesten hans var meget selektiv og unngikk alle vanndammer og gjoermehull. Vi fikk ogsaa noen runder i full galopp - Mikkel hoppetopp og ned paa hesteryggen, men falt ikke av. Det var en stor opplevelse og jeg merker hvor mye jeg savner ridningen!! Hvorfor sluttet jeg med det??

Idag derimot var dagen fylt av en overdose adrenalin. Vi var paa canopy tur i regnskogen - det vil si at vi har svevd over marken paa en kabel.... Vi fikk paa oss klatreseler, hjelmer og hansker hvorpaa vi begynte turen som bestaar av 11 forskjellige kabler av meget forskjellig lengde, hoeyde og maxhastighet som tilsammen strekker seg over 3km! Det begynner forsiktig, og gradvis oeker lengden, hoeyden og hastigheten - maksimum 770m lang, 130m hoeyt og 60km/h. HERREGUD! Det var sinnsykt... Men fantastisk. Man tror man doer, men det gjoer man altsaa ikke. Sjekk ut http://www.skytrek.com/ og se selv!

Imorgen drar vi tilbake til San Jose og paa mandag allerede (noe framskyndet) drar vi til Quito og Equador. Vi begynner aa bli troett av denne regntiden og har derfor bestemt oss for aa dra en uke foer egentlig planlagt avgang til Equador. Har faatt anbefalt noen steder som har masse sol, varme og gode boelger til surfing. Saa neste uke er vi i Soer Amerika - nytt kontinent, nye kulturer og nye opplevelser. Vi kan ikke annet enn aa glede oss!

Saa uendelig mange takk til Mellom Amerika og landene vi har besoekt her, vi kommer aldri, aldri til aa glemme de mange og fantastisk gode opplevelsene vi har hatt her.... ALDRI! Og hvis jeg ikke tar helt feil, kommer vi nok tilbake;=)

Hasta Luego...

Ingen kommentarer: