mandag 3. desember 2007

Lima - 03. december

Efter en 9 timer lang natbus ankom vi langt om laenge til megabyen Lima! Det er en ekstrem svaer, flad og stor by med ca. 7.6 mill indbyggere! Her blev vi indlogeret paa hostel Flying Dog. Dagen derpaa skulle Annes foraeldre Carl-Erik og Ragnhild ankomme med flyveren fra Norge! Og det glaedede vi os meget til! Det skulle vise sig at blive nogle dage langt over al forventning - et liv hvor alt var planlagt for os, med store bloede senge, varme bade, god mad og vin, masser af oplevelser! Altsaa et liv i luksus!!! Vi hentede dem i Limas lufthavn d. 23 nov og tog et par traette flyvemennesker med ind til hotel Hacienda, hvor vi efter et hurtigt bad tog paa super sushi restaurant og saa paa hovedet i seng!
D. 24 nov. tog vi en flyver til Cuzco. Cuzco ligger 3400 over havet og har i omraadet et vaeld af gamle Inka ruiner, herunder et af de 7 verdensvidundere Machu Picchu. Vi blev indlogeret paa et utroligt hyggligt hotel, Casa Andina. En standard vi ikke er vant til!!! Efter at have pakket ud, gumlet paa Kokablade og drukket kokathe blev vi hentet paa hotellet til den foerste sightseeing tour. Vi var her ude at se flotte og imponerende ruiner ved Sagsaywamán og Tambomachay samt en tur i byen enorme katedral. Her begyndte Anne desvaerre at faa det lidt skidt, om det var hoejden, den gode mad eller noget helt 3. vides ikke men hun var syg i 2 dage. Efter laegebehandling med sproejte i balle blev hun bedre. Afslappet aften med "kamilledrink" paa hotellet og tidligt i seng. Det er vigtigt man ikke anstrenger sig indtil man er afklimatiseret...
Naeste dag blev Anne i sengen mens vi 3 andre tog paa sightseeing i Sacred Valley. En lang tur rundt i de fantastiske bjerge og dale. Foerst paa marked i Pisac, dernaest overdaadig frokost paa restaurant ude i midten af ingenting (Har aldrig set saa meget mad!!! -og jeg har set meget mad....) Efter frokost koerte vi videre til flere enorme, skoere og imponerende ruiner.

to be continued...

Ingen kommentarer: